Program


Szent Efrém Férfikar koncert
2

Szent Efrém Férfikar koncert

A Szent Efrém Férfikar számos díjjal elismert bizánci zenei együttes. Hazai- és nemzetközi fesztiválok népszerű fellépője, rendszeresen zenei szolgálatot teljesít görög katolikus liturgiákon is.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 6. hétfő, 19:00

A két évtizeddel ezelőtt Bubnó Tamás énekművész, karvezető által alapított formáció, 2006-ban a Hajnówka Nemzetközi Ortodox Egyházzenei Fesztivál kamarakórus kategóriájának első helyezését nyerte el. 2010-ben egy rangos nemzetközi zenei szaklap díját is odaítélték a kórusnak.

Az együttes célja, hogy a magyarországi és a közép-kelet-európai bizánci rítusú egyházak zenei kincseit autentikus módon szólaltassák meg. Koncertjeiken hallhatunk ezen kívül kortárs európai darabokat éppúgy, mint Liszt Ferenc, Bartók Béla, Kodály Zoltán és Ligeti György műveit.

A férfikar fellépett számos alkalommal orosz közönség előtt, de volt már dél-amerikai turnéjuk is. Szeptemberben 6-án az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson a Pesti Vigadóban találkozhat a közönség a nagyszerű énekkarral. 

Ajánlatunk


Bernard , a fiatal francia sztárépítész, vérbeli playboy: menő lakásából Párizs csodálatos panorámájában gyönyörködhet, meg persze meseszép menyasszonyában, akit mámorosan szeret, de mámorosan szereti másik menyasszonyát is. És a harmadikat is. Mert egy modern férfinak ugye három menyasszony az ideális, csak mind légiutas-kísérők legyenek, s menetrend szerint elkerüljék egymást.

VÖRÖS ISTVÁN: SEGÍTSÉG, SEGÍTEK! Menekítődráma (ősbemutató)

Saluti dall’Italia! azaz „Üdvözlet Itáliából!” a címe Honvéd Férfikar olasz dalokat és operarészleteket felvonultató zenei estjének. Koncertjükön műfaji határok nélkül mutatják be az „Olasz csizma” zenei sokszínűségét, és adják át az igazi itáliai életérzést, hogy egy kis boldogságot csempésszenek a szürke hétköznapokba.

Ajánló


MUNKATÁRSAS ! Konfliktusmegoldások humorral és improvizációval a munka világában 2024. április 5. péntek 19:00 óra Érd - Szepes Gyula Művelődési…

Előadó: Orosz Zoltán – Artisjus- és eMeRTon-díjas harmonikaművész www.zoltanorosz.com

Azért hoztam létre ezt a koncert estet, mert elérkezettnek éreztem az időt arra, hogy előlépjek, hogy az eljátszott szerepeken túl…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!