Program


Életigenlő

Életigenlő

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 29. hétfő, 19:00

"Most fölfújom a mellem

és kiengedem a hangom,

zengjen!

 

Eladnám... De hogyan?"

 

Ma már mindenki tudja, hogy Radnóti Miklós alkotása mit jelent költészetünk, egész kultúránk számára. Azonban, ahogy a költő barátja, Ortutay Gyula írta: "... jó lenne ha egyre többen tudnák, mit jelent erkölcsi tartása, haláláig őrzött mocsoktalan tisztasága. Ez a sugárzó példa az egész nemzet társadalmi, erkölcsi öröksége."

 

 

Naplójegyzeteiből, verseiből összeállított előadásunk ennek a zseniális elmének állít mementót.

Ajánlatunk


A műsorban a közönség hallhatja a nagyon népszerű régi dalok mellett az újabbakat is, így elhangzik - többek között - a Hé, 67!, a Pincér-rock, a Moszkva, a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj – és persze nem marad el a Lövölde tér sem! És sok sok történet, humor, ahogy azt megszokhattuk Kern Andrástól!

Bernard , a fiatal francia sztárépítész, vérbeli playboy: menő lakásából Párizs csodálatos panorámájában gyönyörködhet, meg persze meseszép menyasszonyában, akit mámorosan szeret, de mámorosan szereti másik menyasszonyát is. És a harmadikat is. Mert egy modern férfinak ugye három menyasszony az ideális, csak mind légiutas-kísérők legyenek, s menetrend szerint elkerüljék egymást.

Ajánló


Május 18-án szombaton Győrszentivánra érkezik a Boney M. és Liz Mitchell. Május 19-én vasárnap Győrszentivánra érkezik Manuel!

Szereplők: Mészáros Máté, Schell Judit, Pálmai Anna, Szabó Kimmel Tamás

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!